حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر در مراسم تواصی به حق در جمع معاونین و مدیران و کارکنان آستان مقدس، با تصریح به خدمات و شخصیت کم نظیر تولیت فقید آستان مقدس مرحوم آیت الله محمدی ری شهری به عنوان استادی ارجمند که سوابق درخشانی در طول مسیر انقلاب و نظام در خدمت به مردم داشته اند برگزاری جلسات «تواصی به حق» را از یادگاران ارزشمند ایشان برشمردند که این جلسات در دوره جدید نیز جهت یاد آوری و تذکر به خویش و دیگران ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، در این مراسم که چهارشنبه 17 فروردین در تالار شیخ صدوق (ره) برگزار شد؛ تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به حکم مقام معظم رهبری، چارچوب و اصول کاری آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را دقیقا همان موارد یاد شده در حکم برشمردند و بخش توسعه ای حرم و خدمت به محرومان و انجام فعالیتهای فرهنگی موثر را از اولویت های اقدامات پیش رو عنوان کردند.
حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر با تاکید به حسن خلق در برخورد با زائرین به وجوه ثواب در احترام و خوشرویی به عنوان واجبات رفتاری کارکنان یاد کردند که این مهم در حکم صادره از سوی مقام معظم رهبری نیز به وضوح بیان شده است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با تاکید بر اهمیت خدمت در این آستان مقدس » این کار را بزرگ و با عظمت یاد کرده و اظهار داشتند: همه کارکنان ضمن احساس تکلیف، لازم است رفتار و گفتار و کرداری فروتنانه و خدمتگزارانه و متناسب با این آستان داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر در بخش دیگری از بیانات شان، با رویکردی ناصحانه انتظارات خود را از کارکنان مطرح نموده و فرمودند: باید همه کارکنان با تمام توان و در هر حوزه کاری در خدمت مکتب اهل بیت(ع) و این آستان مقدس باشند، دقت در عدم اتلاف وقت و رفع مشکلات و باز کردن گره ها از نکات بسیار مهمی است که موجبات ارتقاء جایگاه آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را فراهم می کند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در ادامه با اشاره به نکات اخلاقی و یاد آوری این موضوع که در نظام اسلامی هیچکس نباید خودش را برتر و بالاتر از دیگری بداند، نظام اسلامی را نظامی مشورتی با هدف دست یافتن به کمال معرفی کردند و گفتند: وظیفه من مشورت با شما در همه بخش هاست آنگاه پس از کارشناسی، تصمیم لازم را خواهم گرفت.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام، فرمودند: این آستان مقدس باید به یک پایگاه موثر فرهنگی و اجتماعی برای هدایت و پاسخگویی شبهات و جهاد تبیین درآید.
ایشان با اشاره به شیوه خدمت اداری خود در هرکجا که بوده است، انضباط اداری و انضباط مالی و انضباط اخلاقی را سه رکن مهم محیط خدمت بر شمردند و تاکید کردند که با در نظر گرفتن این سه مورد باید خود را مسئول به پاسخگوئی در قبال خون شهیدان و خانواده های آنان بدانیم و در مقابل فتنه ها و دسیسه های دشمنان که شبانه روز علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می کنند، آگاهانه عمل کنیم.