رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث قم گفت: همکاری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با دارالحدیث منشأ برکات فراوانی است.
آیتالله محمد محمدی ریشهری امروز در آیین رونمایی از نرمافزار مجموعه آثار علمی فرهنگی دارالحدیث که در سالن جلسات مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار شد، اظهار داشت: بر خود لازم میدانم که از همه دستاندرکاران این اثر فاخر قدردانی و تشکر کنم.
وی ادامه داد: خصوصاً از حجتالاسلاموالمسلمین بهرامی رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تشکر میکنم که همکاری خوبی با دارالحدیث داشت.
آیتالله ریشهری افزود: پدر ایشان از بنیانگذاران مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بود و از سال ۶۶ سابقه همکاری با ما دارند.
وی ابراز داشت: در این فرصت بار دیگر از همه دستاندرکاران این اثر قدردانی میکنم انشاءالله این مجموعه آثار مورد رضای حضرت حجت (ع) قرار بگیرد.
رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نیز در این مراسم با بیان این که عدم انتشار دیجیتال محصور کردن علم است، گفت:
خوشبختانه در سالهای اخیر همکاریهای خوبی با مرکز علمی فرهنگی دارالحدیث برقرار شده است بهطوریکه امروز شاهد رونمایی از آثار مؤسسه علمی و فرهنگی دارالحدیث هستیم که با مشارکت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تهیه و منتشر شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد حسین بهرامی، اظهار داشت: خرسند هستیم که خداوند توفیق داد در خدمت مجموعه آثار مؤسسه علمی و فرهنگی دارالحدیث باشیم و این فرصت به وجود آمد تا بتوانیم آثار این مرکز را در فضای مجازی و الکترونیک عرضه کنیم.
وی ادامه داد: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در حال آمادهسازی زیرساختهای پژوهشهای حدیثی است و این خواهش را داریم که در زمینه پژوهشی و علمی مرکز علمی فرهنگی دارالحدیث به ما کمک کند.
رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی به برنامههای این مرکز اشاره کرد و گفت: تهیه نرمافزار احادیث فریقین و ایجاد زیرساخت تولید دانشنامههای قرآنی و حدیثی دو برنامهای که این مرکز در ادامه دنبال خواهد کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین رضا برنجکار ، نرمافزار مجموعه آثار علمی فرهنگی دارالحدیث را موردتوجه قرار داد و بیان داشت:
این نرمافزار با همکاری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و شامل ۲۸۵ عنوان کتاب در ۵۴۶ جلد است که از نظر محتوا دوبرابر نرمافزار حدیث اهلبیت (ع) است.
قائممقام رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث،امروز در آیین رونمایی از نرمافزار مجموعه آثار علمی فرهنگی دارالحدیث که در سالن جلسات مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار شد، اظهار داشت: گردآوری، تهیه و نشر احادیث ائمه اهلبیت (ع) یکی از اهداف اصلی پژوهشگر قرآن و حدیث در این سالها بوده است.
وی به نشر دیجیتال و الکترونیکی آثار این مجموعه اشاره کرد و بیان داشت: در سال ۹۴ نرمافزاری با ۱۴۷ عنوان و ۳۱۵ جلد کتاب تحت عنوان حدیث اهلبیت (ع) منتشر شد که با استقبال خوبی همراه شد.
حجتالاسلاموالمسلمین برنجکار نرمافزار مجموعه آثار علمی فرهنگی دارالحدیث را موردت وجه قرار داد و بیان داشت: این نرمافزار به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی شامل ۲۸۵ عنوان کتاب در ۵۴۶ جلد است که از نظر محتوا دوبرابر نرمافزار قبلی است.
وی به حمایتها و تلاشهای آیتالله محمدی ریشهری اشاره کرد و گفت: به جرأت میتوان گفت بخش زیادی از کارهای حدیثی که در طی دهههای اخیر صورتگرفته توسط آیتالله ریشهری و با حمایتهای وی بوده است.
قائممقام رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث افزود: بخشی از آثار ارائه شده در نرمافزار مربوط به مرکز همایشهای علمی و پژوهشهای آزاد دارالحدیث میباشد.
وی در پایان اظهار داشت: حجتالاسلاموالمسلمین بهرامی رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی هم تلاشهای خوبی کرده و همکاری و تعامل سازندهای در تولید این اثر فاخر داشتنه که جای تقدیر و تشکر دارد.