به گزارش روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: منظور از وجوب محبّت ومودّت اهل بیت علیهم السلام در حقیقت وجوب معرفت آن ها است، گفتار و رفتارهای اهل بیت علیهم السلام به قدری زیبا است که هر شنونده و بیننده ای را جذب می کند و نمی شود که انسان زیبایی را ببیند و بشنود ولی نسبت به آن محبت و عشق پیدا نکند، زیرا انسان طبیعتا زیبایی را دوست دارد و نسبت به آن گرایش پیدا می کند.
گزیده سخنان آیت الله محمدی ری شهری در دیدار اعضای ستاد برگزاری دهه کرامت در استان تهران:
از همه دستاندرکاران و اعضای ستاد بزرگداشت دهه کرامت کمال قدردانی را دارم، به ویژه از استاندار تهران که حضور ایشان در جلسه نشان میدهد برای برگزار کردن برنامههای این دهه در استان، عزمی جدی دارند.
منظور از وجوب محبّت ومودّت اهل بیت علیهم السلام در حقیقت وجوب معرفت آن ها است، گفتار و رفتارهای اهل بیت علیهم السلام به قدری زیبا است که هر شنونده و بیننده ای را جذب می کند و نمی شود که انسان زیبایی را ببیند و بشنود ولی نسبت به آن محبت و عشق پیدا نکند، زیرا انسان طبیعتا زیبایی را دوست دارد و نسبت به آن گرایش پیدا می کند.
تجلیل از شعار «خدمت کریمانه و مهربانی به رسم اهلبیت(ع)» از سوی ستاد برگزاری دهه کرامت :
در فرازهای پایانی زیارت جامعه کبیره در سه اصل مهم ویژگی های این مهربانی توضیح داده شده است، اولین ویژگی حق است، یعنی اهل بیت علیهم السلام کار نادرست برای جلب دوستی نمی کنند، دومی صدق یعنی رفتار صادقانه است و سومی رفق یعنی مهربانی و ملایمت است.
باید توجه داشته باشیم وقتی قرآن کریم به دوستی با اهلبیت(ع) دستور میدهد، منظور این است که به آن چیزی که محبتآور است یعنی معرفت و شناخت منش اهلبیت(ع) نزدیک شویم؛ زیرا اگر منش و روش شناخته شود، خود به خود محبت حاصل میشود، محبت دستوری نیست، بنابراین محال است قرآن به چیزی دستور دهد که دستوربردار نباشد.
جمعی از یاران امام صادق(ع) به ایشان عرض کردند که عدهای به شما اظهار دوستی میکنند اما مانند ما مقام امامت را قبول ندارند، به همین دلیل میخواهیم از آنها برائت جوییم، امام به آنها فرمود شما چنین حقی ندارید و سپس برای آنها داستانی را تعریف کرد تا نشان دهند که مسلمان باید مدارا و سهلگیری را در دستور کار خود قرار دهد.
امام صادق(ع) پس از ذکر آن داستان به یاران خود فرمودند: مبادا بر افرادی که با شما سلیقه متفاوتی دارند سخت بگیرید، بلکه باید کاری کنید تا ورود آنها به عقیده درست تسهیل شود. امام صادق(ع) در ادامه به شیوه حکومتی بنیامیه نیز اشاره میکنند و میگویند، شیوه آنها تکیه بر شمشیر خشونت و ظلم بود، در حالی که شیوه ما اهلبیت(ع) مدارا، دوستی، وقار و سنگینی و تقیه است؛ البته باید توجه داشته باشیم که تقیه در این کلام امام صادق(ع) بدان معناست که همه چیز را به شکل ناگهانی بیرون نریزیم.
»» قابل توجه : در نقل خبر مربوط به سخنرانی آیت الله محمدی ری شهری در نشست شورای هماهنگی دهه کرامت، توسط خبرگزاری ها، متاسفانه دقت لازم صورت نگرفته و سخنان ایشان به صورت ناقص منعکس شده است.
برای اطلاع از سخنرانی مذکور به این صفحه مراجعه نمایید.