به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام،تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام گفت: بسیجی طلبه و دانشگاهی می بایست سایر اقشار بسیجی را در کشور به لحاظ تعمیق بصیرت و آگاهی تغذیه کند.
آیت الله محمدی ری شهری در گردهمایی روحانیون رزمنده و طلاب بسیجی سپاه حضرت سیدالشهداء علیه السلام استان تهران، در بیان محوری ترین مسئولیت های روحانیت در بسیج گفت: چنانچه در رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب نیز همواره تاکید شده است، روحانیت باید همواره برای تعمیق معرفت و بصیرت خود و سایر اقشار دیگر برنامه ریزی داشته باشد.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث، با استناد به روایتی از حضرت علی علیه السلام گفت: هیچ کاری و حرکتی نیست که در آن به معرفت و بصیرت نیاز نباشد، زیرا نخستین شرط هر اقدام و کاری «بصیرت» است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام گفت: مهمترین و برجسته ترین ویژگی منتظران واقعی و زمینه سازان حقیقی حکومت جهانی حضرت ولیعصر(عج) که « ان شاء الله » در ادامه نظام مقدس جمهوری اسلامی رخ خواهد داد، کمال خرد و معرفت آن منتظران است، چنانچه در روایات معصومین علیهم السلام آمده است، منتظران واقعی حضرت ولیعصر(عج) از همه مردم در زمان های دیگر فضیلت بیشتری دارند.
آیت الله محمدی ری شهری گفت: منتظران حقیقی حضرت ولیعصر(عج) از خرد و عقلی برخوردارند که بواسطه آن، غیبت امام(عج) با حضور ایشان، برای آنان تفاوتی نمی کند و از « نائب امام » همانگونه تبعیت می کنند که از خود امام تبعیت خواهند کرد.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با بیان این نکته که تکیه گاه اصلی انقلاب مهدوی، معرفت و بصیرت است، با استناد به روایتی از معصومین علیهم السلام گفت: منتظران حضرت حجت(عج) با سلاح بصیرت می جنگند، یعنی «آگاهی» و «درایت» پشتوانه قدرت و سلاح آنهاست.
نویسنده کتاب حکمت نامه بسیج گفت: بر این اساس باید محرک و عامل حرکت اسلحه بسیجی «معرفت» و «بصیرت» او باشد.
آیت الله محمدی ری شهری همچنین تبلیغ عملی را دومین نکته مهم در عرصه مسئولیت های روحانیت در بسیج برشمرد و افزود: روحانی بسیجی نباید صرفاً با زبان، به سایرین رهنمود بدهد، بلکه باید با عمل و رفتار نیز به دعوت دیگران بپردازد.
نویسنده کتاب تبلیغ در قرآن و حدیث با استناد به روایتی از امام صادق علیه السلام گفت: امام علیه السلام می فرماید: که با عملتان، دیگران را به ما اهل بیت دعوت کنید و به نحوی رفتار کنید که شما را به عنوان پیروان ما با حسن سلوک و رفتار خوبی که با دیگران دارید بشناسند و یاد کنند.
آیت الله محمدی ری شهری گفت: بسیجی می بایست با رفتار و کردار خود دیگران را به نظام و ولایت فقیه و به شعائر دینی دعوت کند، تا آن دعوت اثر بخش باشد.
وی همچنین از کسب مهارت تبلیغ لسانی به عنوان یکی دیگر از نکات مهم برشمرد و گفت: باید دائماً در صدد باشیم که مهارت های تبلیغی را خصوصاً در عرصه های زبانی و گفتاری برای جذب و برای امر به معروف و نهی از منکر افزایش دهیم.
آیت الله محمدی ری شهری با تاکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر و بیان این نکته که، وجوب این فرضیه به دلیل اثر آن است و اگر جایی امر به معروف و نهی از منکر اثر نداشته باشد، وجوب هم ندارد تصریح کرد: باید در امر به معروف و نهی از منکر مهارت های لازم را کسب نماییم و از روش اهل بیت علیهم السلام در این خصوص تبعیت کنیم.
آیت الله محمدی ری شهری، همچنین با استناد به روایتی از معصوم علیه السلام تصریح کرد: نباید کسی امر به معروف و نهی از منکر کند مگر اینکه از سه خصلت برخوردار باشد و آن سه خصلت « رفق و مدارا در انجام وظیفه امر به معروف و نهی از منکر»، « عدالت در برخورد با فردی که امر و نهی می شود» و « آگاهی و بصیرت از آنچه امر یا نهی می شود» معین شده است.
آیت الله محمدی ری شهری همچنین با اشاره به سالروز شهادت آیتالله سید حسن مدرس گفت: ایشان یکی از بسیجیان برجسته روحانی و بهترین نمونه روحانی بسیجی شناخته می شود، از جمله آنانی که حضرت امام (ره)، از خدا می خواستند که در صف ایشان محشور شوند و تعبیرشان اینگونه بود که افتخار میکنم من هم یک بسیجی باشم، همانگونه که خلف صالح امام راحل رهبر معظم انقلاب نیز سرآمد روحانیون بسیجی روزگارماست.
آیتالله ریشهری، همچنین با اشاره به سالروز شهادت میرزاکوچک خان جنگلی، وی را نیز از بسیجیان واقعی در تاریخ مبارزه با قدرت های بیگانه و دشمنان برشمرد.
آیت الله محمدی ری شهری گفت: امروز در همه اقشار، بسیجیان عزیز حضور دارند اما به طور قطع انتظار امام(ره) و رهبر معظم انقلاب از قشر طلبه و روحانی قطعاً بیشتر از سایر اقشار است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) خاطرنشان کرد: یکی از برجسته ترین ویژگیهای بسیجی واقعی یعنی از دنیا گذشتن برای اهداف الهی و امیدواریم ما هم به صف اینگونه بسیجیان ملحق شویم.